Lektörstjänster

Mina litterära tjänster innefattar lektörsläsning, författarcoaching och skrivarworkshops och kurser. Under den här rubriken hittar du mina ”lektörspaket”. Jag har anpassat dem efter olika behov som du kan tänkas ha.

Mini
Du har ett utkast till en romanidé eller novellsamling. Det kan vara ett synopsis eller en premiss som du vill jobba vidare med. Testa det på mig och du får konstruktiv kritik som tar dig vidare.

Lilla
Du är färdig med ditt manus. Innan du skickar det vidare till förlag, eller ger ut det själv, är du i behov av ett kortfattat utlåtande. Det här kan också vara ett alternativ om du har fått feedback från ett förlag att du behöver bearbeta ditt manus lite till.

Stora
Du är färdig med ditt manus, men upplever att du behöver ett mer omfattande utlåtande. Jag ger dig konstruktiv respons på gestaltning, dialog, karaktärsbeskrivningar, berättarstruktur osv.

Novell
Du vill veta om din novell håller för utgivning. Jag läser enstaka noveller, men också underlag för en novellsamling där man kan behöva tänka på helheten, såväl som enheterna.

Läs mer om tjänsterna under respektive rubrik.