Tjinga en plats på Skrivarsafari® i maj

Österunda Har du hört talas om Skrivarsafari®? Det är en upplevelsebaserad skrivarverkstad för dig som vill hitta sinnliga vägar in i skrivandet. Jag brukar hålla den på Fridhems folkhögskola om somrarna, men nästa år blir det även en vår-skrivarsafari i Österunda utanför Enköping. Det passar bra för dig som bor i Stockholmstrakten och inte vill resa så långt och kanske vill planera annat i sommar.

Vi håller till i Österunda missionshus, en magisk plats på landet, nära naturen. Huset ägs sedan tjugofem år av min vän Ulrika och hennes familj. De har varit måna om att behålla husets genuina karaktär och du kan fortfarande känna den själfulla atmosfären så snart du kliver in genom dörren. Det blir som att komma hem till vänner du ännu inte känner.

Tanken är att det ska bli fler kurser och sammankomster av det här slaget, och vi börjar alltså med Skrivarsafari den 1 – 4 maj 2014.

Deltagarantalet är begränsat, men du kan redan nu visa intresse och preliminärboka dig, utan att det är bindande. Läs mer här >>